..................................................BEZGE SEVDALILARI'NA HOŞ GELDİNİZ İYİ VAKİT GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.......................................................

19 Ocak 2011 Çarşamba

Hatay'da gençler AB projesiyle iş sahibi olacak

Hatay'da farklı eğitim seviyelerindeki işsiz gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla AB destekli 216 bin 398 Euroluk 3 ayrı proje daha hayata geçiriliyor.

Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde Antakya Ticaret Odası, Antakya Organize Sanayi Müdürlüğü ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ortaklığıyla CAD/CAM Eğitimi, Doğal gaz eğitimi ve İş makineleri operatörlüğü eğitimi alacak 120 genç için kayıtlar başladı. 
Kısa adı HEYGEÇ olan Her Eğitim Düzeyindeki Genci İstihdama Kazandırma Projesi hakkında bilgi veren Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sabri Tazeaslan 120 gence eğitim verilecek projenin bütçesini 216 bin 398 Euro olarak açıkladı.

Proje kapsamında Hatay'da ikamet eden askerlik sorunu olmayan 21-29 yaş aralığında eğitimini yarıda bırakmış 40 genç iş makineleri operatörlüğü, en az ortaokul mezunu 40 genç, doğalgaz teknik elemanı ve üniversite mezunu 40 genç ise CAD/CAM operatörü olarak yetiştirilecek. Kurslara katılanlara her ders günü için 4 Euro verilecek. İlgililere Duyrulur (CİHAN) {B.SEVDALILARI}

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tüm Hakkı (BEZGE SEVDALILARI)'na aittir. İzinsiz Kopyalanması Kesinlikle Yasaktır.(2008-2011)