..................................................BEZGE SEVDALILARI'NA HOŞ GELDİNİZ İYİ VAKİT GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.......................................................

4 Ağustos 2010 Çarşamba

NEDEN "EVET" DİYORUZ..?

Bilmenizde Fayda Var...

1. www.nedenevetdiyoruz.com, anayasa değişikliği konusunda bilgi ve görüşmelerimizi paylaştığımız bir platformdur. Amacımız, sokakta, çarşıda, pazarda, otobüste, vapurda, kahvede, restoranda, evde, işyerinde dilimizden düşmeyen referandum konusuna dair bilgilerimizi paylaşmak, bildiklerimizi bilmeyenlere duyurmaktır.

2. nedenevetdiyoruz ailesi, herhangi bir siyasi partiyi desteklemediği gibi bir siyasal görüşe de hizmet etmez. Hizmet ettiği şeyler, özgürlüklere özlemin sona ermesi, demokrasinin meyve vermesi, millet olarak hakka hukuka güvenimizin artmasına dair yapılan çalışmalarla ilgilidir.

3. Tüm bu nedenlerle, sitede hakaret, küfür, ayrıca cinsiyet, din, milliyet, yaş, özürlüler vs. arasında ayrımcılığa yol açacak ifadeler içermeyen her türlü görüşe yer verilecek, hayal ettiğimiz fikrî özgürlüklerimiz kısıtlanmayacaktır.

4. Sitede alınan mail bilgileri yayınlanmayacak, herhangi ticari ya da reklam planlamasına alet edilmeyecektir.

5. Yazdığınız yorumlara yorum yazıldığında sizlere bilgi verebilmemiz, geliştireceğimiz güncel yayınlarımızı, haber ve içeriklerimizi iletebilmemiz için e-mail adresinizi doğru bildirmeniz önemlidir.

6. Ola ki yorumlarınızda kelime ve metin bozuklukları varsa ve içeriğin tamamı yukarıda bahsi geçen kullanıma aykırı ifadelerden oluşmuyorsa, bu yorumu kelimeleri engelleyerek yayınlama hakkımız vardır. Bu da yine fikrinize saygımızdandır.

7. Kullanıcılar yazılarında üçüncü kişilerin hak ve hukuklarını çiğneyemez. Eğer buna sebebiyet verecek durumda ısrar ederse sorumluluk ısrarcı yazarımıza aittir.Haliyle www.nedenevetdiyoruz.com bundan sorumlu tutulamaz.

İnsan olarak demokrasiye özlemimizin bir göstergesi olacak referandumda, sandığa kararımız ne olursa olsun, bilerek ve anlayarak gitmeli, mevzuya, bütün siyasi çekişme, atışma, dalaşmalardan arınmış bir şekilde hakim olarak, olmayanları oldurarak gitmeliyiz.

Haydi şimdiden elinize sağlık....{B.SEVDALILARI}

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tüm Hakkı (BEZGE SEVDALILARI)'na aittir. İzinsiz Kopyalanması Kesinlikle Yasaktır.(2008-2011)