..................................................BEZGE SEVDALILARI'NA HOŞ GELDİNİZ İYİ VAKİT GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.......................................................

6 Aralık 2010 Pazartesi

BİZ SÖYLEMİŞTİK!!!


Son zamanlarda beldemizde yaşanan sorunları  yaklaşık 1 ay önce yayımladığımız yazıda bu sorunların nedenine dolaylı olarak değinmiştik.  Bezge’ye Baş(Önder) Lazım adlı yazımız başlığından da anlaşıldığı Bezge’ye sahip çıkan kimsenin olmadığını söylemiştik.  Birçok kişi bizi eleştirdi ve ya takdir etti…Ama sorunlar boy gösterince haklı olduğumuz belli oldu.

 Peki bu sorunlar nasıl düzeltir,  kime başvurmamız gerekir.  Suçlu sadece belediyemiz mi veya Belediye Başkanımız mı  yoksa suçlu hepimizmiyiz.  Bu soruyu Sn. Başkanımıza soruyorum.  Belediyemiz AKP belediyesi  olmasına karşın neden hizmet yetersiz?   Ve siz Bezgelilere de neden Başkanımızı sorgulamıyorsunuz diye soruyorum. Başkanımızdan açıklama bekliyoruz.  Haber sitemizde yorumlar yapılıyor. Peki bunlar  başkanımıza iletiliyor mu? Başkanımız veya Belediye çalışanları halkın arasına katılıp şikayetleri dinlemesi gerekmez mi, doğrusu bu değil mi sizce… Bana göre suçlu hepimiziz çünkü herşeyi olduğu gibi kabul ediyoruz, sorgulamıyoruz, araştırmıyoruz.

Suyumuz, yolumuz, nüfusumuz gereken düzeye gelinceye kadar biz bu sorunları sizlerle beraber sizin için sorgulamaya devam edeceğiz.  Gerekirse dilekçe, mail, posta, telefon ne nasıl hallediliyorsa o şekilde  başkanımıza ulaşmanızı cevap bulmanızı sorunların çözülmesi istemenizi  istiyoruz. Çözüm bulmadık mı? Pes etmek yok Başbakanımıza ulaşabiliriz. Adalet bakanımıza ulaşabiliriz. Yeter ki beldemiz de aydınlık yarınlara yelken açalım geleceğimize sorunsuz bir belde bıraklım... (B.SEVDALILARI)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tüm Hakkı (BEZGE SEVDALILARI)'na aittir. İzinsiz Kopyalanması Kesinlikle Yasaktır.(2008-2011)